تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
مقالات سئو
 
مقالات سئو
آموزش رایگان طراحی و بهینه سازی سایت-مقالات آموزش طراحی سایت به زبان ASP.NET-مقالات آموزش بهینه سازی سایت
 
 
دوشنبه 20 بهمن 1393 :: 13:01 ::  نويسنده : فرشته شکری

طراحی قالب و لایوت ( Lyout ) و چیدمان صفحه را که میتوان توسط نرم افزار های فوتوشاپ و کرول و... انجام داد را طراحی گرافیکی سایت می گویند.

در طراحی سایت می توان قسمت طراحی گرافیکی سایت را به دست طراحان گرافیست کار سپرد، البته باید بین طراح سایت و طراح قالب و گرافیست تعامل خوب و کاملی برقرار نمود تا بتوانیم وب سایت کامل و زیبایی داشته باشیم.

یک طراح گرافیست باید با چیدمان صفحه های وب سایت آشنایی داشته باشد تا بتواند قالب خوب و بهینه ایی برای سایت طراحی نماید. 

طراحی قالب گرافیکی سایت

ابزار هایی که یک گرافیست و یک طراح سایت باید با آنها برای طراحی سایت آشنایی داشته باشد، دو نرم افزار مهم می باشد، یکی فوتوشاپ و دیگری کرل.

یک طراح سایت با آشنایی در حد متوسط با این نرم افزار ها و آشنایی با پسوند های عکس های، مخصوصا پسوند گیف ( GIF ) ، می تواند مراحل طراحی گرافیکی سایت خود را جلو ببرد.

البته مهمتر از این مسائل آشنایی با چیدمان مناسب و قرار دادن مطالب در قسمت های مختلف صفحه می باشد.



برچسب ها : ,
دوشنبه 20 بهمن 1393 :: 13:00 ::  نويسنده : فرشته شکری

در طراحی یک سایت، طراح سایت ابتدا طرح مورد نظر مشتری را با او بر روی یک کاغذ می کشند. سپس پس از تایید شدن طرح توسط مشتری، طراح ابتدا به سراغ طراحی قالب آن می رود؛ البته این نکته را در نظر داشته باشیم در مراحل ایجاد وب سایت به طور کامل تری فعالیت های ایجاد وب سایت را توضیح داده ایم و در اینجا فقط مراحل طراحی سایت را نام می بریم.

سپس بعد از ایجاد قالب و تایید آن توسط مشتری، ماجول ها و امکانات سایت که برای آن ها مکان هایی تعبیه شده است، توسط کد ها و ابزار ها پر می شود و سایت آماده آپلود بر روی فضای میزبان وب خریداری شده می شود.

مراحل طراحی سایت

این نکته را در نظر داشته باشید، طراحی سایت یک هنر مهندسی می باشد که در آن گرافیگ به همراه بسیاری از کد ها در آن بکار برده می شود. بنابراین یک طراح سایت آدمی خلاق و با هوش می باشد که هم در زمینه اعداد و هم در زمینه هنر تبحر دارد. البته می توان قسمت های طراحی گرافیکی و کد نویسی توسط دو یا چند نفر انجام شود، اما اگر طراحی وجود داشته باشد که هر دو کار را به تنهایی انجام دهد مسلما کار بهتری را به مشتری ارائه خواهد داد. البته به شرطی که تخصصی نیز در کار باشد.

شرکت طراحی سایت طرح و گسترش مبنا که در زمینه طراحی سایت در ایران  فعالیت می نماید، طراح خوب و باتجربه ایی را در اختیار دارد که می توانید نمونه کار های آنها را در قسمت نمونه های پروژه های طراحی سایت ببینید. 



برچسب ها : ,

شرکت Microsoft که در زمینه کامپیوتر فعالیت گسترده ایی دارد، و اکثر برنامه های کاربردی در این زمینه را تامین می نمایید، فناوری برای طراحی سایت تولید کرده است که Microsoft .NET Framework نام دارد.

برای کار کردن با این فناوری و طراحی سایت، باید تجربیات زیاد و دانش کافی کسب نماییم. همچنین یک طراح سایت برای طراحی قالب سایت خود و گرافیک بهتر و زیباتر سایت خود، باید با نرم افزار های گرافیکی مثل فتوشاپ آشنایی کافی داشته باشد.

طراحی سایت امروزه با آمدن نرم افزار های آماده برای طراحی، البته امری آسان تر نسبت به گذشته شده است. حتی برای راه اندازی بسیاری از وب سایت ها دیگر نیاز به نوشتن حتی یک خط برنامه نیست، که البته اینگونه سایت ها امکانات محدودی خواهند داشت؛ حتی محدود تر از یک وبلاگ!

پس بهتر است اگر می خواهیم  طراحی مناسبی سایت مان داشته باشد، طراحی آن را به شرکت های معتبر طراحی سایت بسپاریم. از جمله ی معروف ترین شرکت های طراحی سایت، شرکت طراحی سایت گسترش و پردازش مبنا (sitedesign-co.com) را می توان نام برد که با استفاده از بهترین ابزار و نیروها در طراحی سایت در کشور عزیزمان ایران قدم برداشته است.



برچسب ها : ,
دوشنبه 20 بهمن 1393 :: 13:00 ::  نويسنده : فرشته شکری

ایجاد کردن و ساختن هر شی و وسیله ایی مراحلی را شامل می شود. در اینجا برای شما مراحل ایجاد یک وب سایت که شامل 5 مرحله اصلی می باشد، در ذیل تشریح می نماییم.

شما می توانید با مطالعه هر بخش و مقالات مربوط به آن، با کلیک بر روی نام های پرنگ شده به مقاله مورد نظر رفته و به طور کامل با هر مفهوم آشنا شوید.

مراحل ایجاد وب سایت

مراحل ساختن یک وب سایت نیز ترتیبی دارد:

1-      ابتدا انتخاب یک نام مناسب برای وب سایت که در مبحث دامنه درباره آن توضیح مفصل داده ایم.

2-      ثبت نام سایت یا ثبت دامنه برای اینکه نام سایتمان منحصر به فرد باشد.

3-      طراحی صفحات وب توسط شرکت های طراحی سایت مثل شرکت شرکت طرح و پردازش مبنا.

4-      خریدن یک فضای بر بستر اینترنت، که در بحث میزبان وب یا host می توانید با آن آشنا شوید.

5-      آپلود سایت طراحی شده بر روی فضای خریداری شده یا میزبان وب، برای اینکه بر روی بستر اینترنت برای نمایش به عموم قابل استفاده باشد. 

نکته: توجه داشته باشد در طراحی سایت خود اصول طراحی سایت و اصول بهینه سازی سایت را رعایت نمایید.

مراحل ایجاد وب سایت



برچسب ها : ,

وب سایت ها از لحاظ تجاری به 6 دسته عمده تقسیم می شوند، که شاید ما با آنها در مباحث انواع تجارت که شامل 10 دسته می باشند، آشنا شده باشیم. اما از ده دسته تجارت، 6 دسته آن در تجارت الترونیک یا تجارت از طریق وب سایت ها، می توانیم اشاره کنیم.

1-      تجارت الکترونیک C to C  یا تجارت مشتری با مشتری:

اولین حالت تجارت الکترونیک، تجارت مشتری با مشتری از طریق فروش اینترنتی ( فروش آنلاین ) کالا خود می باشند. در این حالت هیچ گونه واسطه و شرکتی وجود ندارد و مردم عادی یا همان مشتریان، به طور مستقیم با هم در ارتباط اند.

2-      تجارت الکترونیک C to B یا تجارت مشتری با شرکت:

در این حالت تجارت الکترونیک، شخصی عادی خدمات و کالای خود را از طریق وب سایت شخصی خود به شرکت دیگر به فروش اینترنتی می رساند.

3-      تجارت الکترونیک B to C  یا تجارت شرکت با مشتری:

در این حالت از تجارت الکترونیک، شرکت ها خدمات و یا فروش اینترنتی خود را از طریق وب سایت ها در اختیار مشتریان قرار می دهند. این نوع تجارت الترونیک و کسب و کار اینترنتی، امروزه شایع ترین نوع تجارت می باشد. در طراحی سایت اکثر شرکت ها امروزه فروشگاه اینترنتی نیز خواهیم دید.

4-      تجارت الکترونیک B to B  یا تجارت شرکت با شرکت:

ممکن است در بعضی از حالت های تجارت الکترونیک، شرکتی با شرکت دیگر به طور مستقیم یا غیر مستقیم در ارتباط باشند، و کالا و خدمات خود را در اختیار هم قرار دهند ، و یا از طریق وب سایت همدیگر با مشتریان دیگر ارتباط داشته باشند.

5-      تجارت الکترونیک G to C  یا تجارت دولت با مردم:

یکی دیگر از نمونه های شایع تجارت الکترونیک، تجارت دولت الترونیک  با مردم می باشد. حتما همه ی ما یکبار از خدمات دولت به این روش استفاده کرده ایم. این گونه خدمات را با اسم خدمات دولت الکترونیک می شناسیم. خدمات الکترونیک بانک ها دولتی نیز جز این دسته از تجارت الکترونیک می باشند. ضمنا باید توجه داشته باشیم خدماتی که منجر به فروش اینترنتی یا جابه جایی پول بین مردم و دولت می شود، جز این دسته قرار می دهیم.

6-      تجارت الکترونیک G to B یا تجارت دولت با شرکت ها:

گاها دولت ها خدمات خود را از طریق شرکت های واسطه در اختیار مردم قرار می دهند، و یا برخی شرکت ها تجارت خود با دولت را از طریق وب سایت های دولت انجام می دهند. که به این نوع تجارت الکترونیک، تجارت دولت با شرکت می گویند.



برچسب ها : ,
پنجشنبه 16 بهمن 1393 :: 12:39 ::  نويسنده : فرشته شکری

هر گونه فعالیت و ارائه خدمات و کالا که از طریق بستر اینترنت و وب سایت ها که منجر به خرید و یا فروش و درآمد شود را، در دنیای امروز به اسم تجارت الکترونیک می شناسیم.

از نمونه های تجارت الکترونیک می توانیم خدمات الکترونیک بانک ها و فروشگاه های اینترنتی ( فروشگاه های آنلاین ) و... نام ببریم.

 امروزه در طراحی سایت ها برای شرکت های تجاری حتما یک فروشگاه اینترنتی ( فروشگاه آنلاین ) طراحی میشود، چون دنیای امروز به سمت قرار گرفتن همه ی اتفاقات روزمره در دنیای مجازی می رود.



برچسب ها : ,

وب سایت ها از طریق اطلاع رسانی به دو دسته تقسیم می شوند که این دو دسته را برای شما تشریح می نماییم:

1-      طراحی وب سایت های  اطلاع رسانی داخلی (اینترانت):

در این نوع وب سایت ها اطلاعات برای شبکه داخلی یک سازمان یا شرکت و یا جامعه مجازی خاص طراحی شده اند؛ اغلب این وب سایت ها حتی اگر نمایی خارج از شبکه درونی خود بر بستر اینترنت داشته باشد، باید توسط نام کاربری مخصوص خود و پسورد آن ، وارد وب سایت شده و به اطلاعات آن دسترسی پیدا کرد.

بسیاری از سازمان ها و شرکت های برای کارمندان خود اینچنین اطلاع رسانی می کنند. نمونه ایی از این گونه اطلاع رسانی را می توانیم در سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی، با نام سامانه سجاد دید که اساتید و دانشجویان و مسئولین برای دیدن اطلاعات و خبرهای دانشگاه، وارد این سامانه می شوند و اطلاعات و اخبار را مشاهده می نمایند.

2-      طراحی وب سایت های اطلاع رسانی برون سازمانی یا عمومی (اینترنت):

عموما اکثر سایت های خبری که ما مشاهده می نماییم، جز این دسته از وب سایت های اطلاع رسانی می باشند؛ که اخبار خود را به طور عمومی بر بستر اینترنت قرار می دهند. مثل سایت صدا و سیمای جمهوری اسلامی یا سایت خبرگزاری فارس و....



برچسب ها : ,
پنجشنبه 16 بهمن 1393 :: 12:38 ::  نويسنده : فرشته شکری

یکی از مهمترین ویژگی هایی که وب سایت می تواند برای ما داشته باشد باشد، ویژگی کسب درآمد از طریق وب سایت می باشد.

لطفا مقاله درآمد زایی از وب سایت را مطالعه نمایید، سپس به ادامه این مقاله و انواع وب سایت ها از لحاظ در آمد زایی بپردازید. 

کسب درآمد از سایت

وب سایت ها به دو طریق برای ما باعث کسب در آمد خواهند شد:

1-      کسب درآمد از طریق مستقیم توسط وب سایت ها:

در این گونه وب سایت ها معمولا همانگونه که از معنی کلمه مستقیم پیداست، ما از طریق فروش مستقیم کالا به صورت آنلاین کسب درآمد می کنیم؛ حتی این تجارت می تواند از طریق خدماتی باشد که ما به کاربران خواهیم داد؛ و یا حتی اطلاعاتی که در اختیار آنها قرار می دهیم.

2-      کسب درآمد از طریق غیر مستقیم توسط وب سایت ها:

 در این روش مال از طریق وب سایت اقدام به فروش و یا ارائه خدمتی به کاربران را برای کسب درآمد انجام نخواهیم داد.

در وب سایت ما به واسطه اطلاعاتی که وجود دارد توسط کاربران زیادی بازدید خواهد شد، و این کار باعث می شود بنگاه های تجاری در زمینه وب سایت ما، از ما بخواهند برای آنها تبلیغات انجام دهیم که منجر به کسب درآمد برای ما خواهد شد.

و یا ما از طریق وب سایت خود باعث ارتباط مشتریان با شرکت و بنگاه تجاری دیگری خواهند شد.



برچسب ها : ,
چهارشنبه 24 دی 1393 :: 12:39 ::  نويسنده : فرشته شکری

اگر بخواهیم مزایای این وب سایت ها را نسبت به وب سایت های استاتیک نام ببریم، باید به لیست گسترده ایی اشاره کنیم.

تعدادی از این مزایا را برای شما نام می بریم:

مهمترین مزیت وب سایت های داینامیک این می باشد که دیگر وب سایت توسط خود کاربران قابل تغییر و به روز رسانی می باشند.

می توانیم برای مدیریت وب سایت سطح دسترسی تعیین نماییم.

حتی بازدید کنندگان می توانند نظرت خود را ثبت و حتی محتوایی به وب سایت اضافه کنند.

هزینه پشتیبانی از آن بسیار پایین می باشد؛ اگر وب سایت شخصی باشد، خود ما می توانیم با آموزش اندکی در مبحث  cms  از آن پشتیبانی کنیم.

تنها عیب این نوع طراحی وب سایت نسبت به نوع استاتیک، تنها هزینه راه اندازی اولیه می باشد، که این هزینه ی اولیه ارزشمند تر از هزینه های ثانویه ایی می باشد که سایت های استاتیک برای ما خواهند داشت.



برچسب ها : ,
چهارشنبه 24 دی 1393 :: 12:39 ::  نويسنده : فرشته شکری

در طراحی سایت به روش داینامیک، قابلیت در اختیار ما قرار گرفته است که ما بعد از تحویل سایت از طراح سایت، می توانیم با این قابلیت که CMS نامیده میشود و در مبحث CMS که با کلیک در اینجا می توانید با آن آشنا شوید، تغییرات را در وب سایت خود انجام دهیم؛ یا آن را به روز رسانی نماییم و یا به محتوای آن اضافه نماییم.

در این روش برای مدیریت سایت دیگر نیازی به کد نویسی نمی باشد؛ برای کاربران و مدیران سایت می توان سطح دسترسی تعریف کرد؛ حتی مراجعه کنندگان و بازدید کنندگان نیز می توانند مطالب خود را در سایت ثبت نمایند و در اختیار و اشتراک با سایر کابران قرار دهند. مثلا نسبت به یک محصول نظر سنجی قرار دهیم و فیدبک و نظر استفاده کنندگان را از آنها جست و جو نماییم.



برچسب ها : ,
درباره وبلاگ


آرشيو وبلاگ
پيوندها
آمار
تعداد آنلاین : 0
بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 1
بازدید کل : 14
تعداد پست ها : 226
تعداد نظرات : 0